David Almond akciós könyvcsomag (A Vadóc, Csókás nyár, Skellig)

Akció!

David Almond akciós könyvcsomag (A Vadóc, Csókás nyár, Skellig)

6000 Ft 4500 Ft

David Almond angol gyermekkönyvíró három nagyszerű regénye egy csomagban. A titokzatos szárnyas idegen, a képzeletbeli vad gyermek, valamint a két barát, Liam és Max története, akik egy elhagyott, pokrócba tekert kisbabát találnak.

Leírás

Skellig: A tizenéves Michael élete hirtelen megváltozik, amikor testvérének születése előtt szülei úgy döntenek, ideje a lakótelepi lakást felcserélni egy külvárosi házra. A ház azonban nem a várt tündérlak, hanem egy lerobbant póktanya, amelyet előző lakója meglehetősen kétes állapotban hagyott hátra. Mivel a szülés időpontja közel, Michael apja maga veszi kézbe a felújítást. A kamasznak azonban nincs ínyére a tapétázás, üres perceit inkább a kert végében álló, düledező viskó felderítésével tölti, ahol a lomok alatt egy különleges idegennel találkozik. A fiú lassan rájön, hogy a szemét között Skellig, egy reumás angyal vívja haláltusáját.

A Vadóc: Blue Baker egy történeten dolgozik. Nem mágiáról meg tündérekről meg „boldogan éltek”-ről szóló mesét, hanem egy igaz történetet ír vérről, magányról, félelemről, kalandokról… Mert ilyen a való élet. Legalábbis Blue számára. Mivel meghalt az édesapja, és Hopper, a városi vagány rászállt. Ám Blue fura, vad, varázslatos és sötét sztorija saját életre kel, és amikor a vadóc éjszaka meglátogatja Hoppert, Blue elgondolkodik rajta, hol végződik ő maga, és hol kezdődik a vadóc. Almond csodálatos történetét McKean illusztrációi teszik teljessé.

Csókás nyár: Ez is csak úgy indult, mint bármelyik észak-angliai nyár. Az idő csodaszép. A tizennégy éves Liam számára kezdődik a vakáció. Ám azon a napon, amikor barátjával, Maxszel követni kezd egy hangosan csattogó csókát, a fiú élete visszafordíthatatlanul megváltozik… Egy elhagyatott épület előtt egy takaróba bugyolált kisbabára lelnek. Ezzel kezdetét veszi a csókás nyár. A barátságok megmérettetnek, a jó és a rossz közötti határ pedig elmosódni látszik.

További információk

Tömeg 884 g
Méretek 217 x 170 x 46 mm
Phone: +36 (20) 933-5497
Kéthly Anna tér 1. 1. em. | Magyarország
1077 Budapest
Style switcher RESET
Body styles
Color settings
Link color
Menu color
User color
Background pattern
Background image