10 Smarta Sätt Att Tjäna Pengar Hemifrån

Att starta är väldigt enkelt, och det finns massor av fria resurser där ute som leder dig igenom hur du kommer igång.

Speciellt människor som börjar med en flyktig genomsökning av artikeln för att se om det är värt deras tid. Det är en del av varför de är bäst. Coinapi-artiklar, men olika utbyten har ett annat antal handlare och erbjuder olika kryptokurser på deras plattform. Det är fantastiskt eftersom det är snabbt att komma igång och inte kräver några avancerade färdigheter - bara organisation.

  • Det finns många som desperat letar efter webbutvecklare för att hjälpa dem att antingen skapa en webbplats för dem eller hjälpa dem att utforma en produkt.
  • Sedan via e-post kan du köra dem tillbaka till din webbplats för att köpa dina produkter och tjänster.
  • Affiliate-plattformar - Med hjälp av anslutna plattformar som CJ Affiliate (tidigare Commission Junction), kan Clickbank och Shareasale användas för att ta reda på hur mycket köpmän betalar ut till dotterbolag.
  • Det kräver fortsatt arbete och experiment för att tjäna pengar på din blogg.
  • Istället vill jag att dessa månadsrapporter ska vara mer användbara istället för att fokusera på bara siffrorna.
  • Båda kommer att göra ett bra jobb med att rikta riktad trafik till din blogg och kommer i slutändan att hjälpa dig att tjäna mer pengar.
  • De flesta bloggare kör omedelbart till Facebook och Instagram eftersom det är de två mest populära plattformarna på Internet.

Detta är en något annorlunda intäktsmetod än en granskningswebbplats med associerade länkar, som nämnts ovan. Se till att du väljer det grundläggande startade paketet, det är det billigaste och det är allt du behöver för att börja. Jag vill bara skriva och tjäna pengar på att blogga utan att bygga produkter och leveranspaket hela dagen varje dag. Nyckelord, men du kan också göra swing-handel som kommer att hända under en serie på några dagar eller till och med ett par veckor. Sista tankar om hur man tjänar pengar online, designa din blogg själv eller anlita en frilansande webbdesigner för att göra det. Du kan enkelt blogga en bok - eller mer än en bok - på ett år eller mindre.

Det är jättebra. När du har registrerat dig på webbplatsen registrerar du dig för alla enskilda företagsprogram som passar till ditt bloggämne och får länkarna som du kommer att inkludera i dina blogginlägg. Om din publik dock inte är enorm, kan du ta tillvägagångssättet att istället erbjuda en mindre grupp människor ett en-till-en coachingpaket för kr500, eller till och med en gjort-för-dig-tjänst där du tar ut en månadsavgift på 3 000 dollar för att hantera alla sina sociala mediekanaler och växa följande. Det här är den e-kursen som hjälpte mig att tjäna över kr3 000 per månad med enbart marknadsföringsmarknadsföring! Du får en procentandel av priset på produkter.

Se till att de är hjälpsamma och köttiga.

Testa Och Experimentera Alltid!

Följande tre tips är centrerade ganska mycket kring bloggning. Ett alternativt sätt att tjäna pengar på en blogg är genom sponsring. Jag använder båda tjänsterna för olika webbplatser. Du kan skriva en liten ebok och berätta din lista om den så kommer de att köpa den.

  • Ungefär denna tid förra året fick Ben och jag äntligen börja vår Facebook-grupp.
  • Även om detta inte är en passiv inkomstform, är det ett utmärkt sätt att tjäna pengar online.
  • För cirka 40 dollar kan du starta din egen professionella blogg som efter några månader kan tjäna en jämn summa pengar.

Hur Man Startar En Bloggplan

Och efter flera års experiment, finns det ett dussin som har visat sig stå tidens test och generera livsförändrade intäkter för inte bara min egen blogg, utan för hundratals andra jag känner. Det är enkelt eftersom det finns tjänster där ute som låter dig ladda upp dina egna mönster och de skriver ut/skickar det åt dig. De underhåller, väcker och informerar. En jämförelse av forex.com mot ig mot xtb, den har mycket insiktsfulla utbildningsresurser för handel. Affiliate-marknadsföring kan göras på ett riktigt spammy, bedrägligt slags sätt, eller det kan göras på ett mycket legitimt, tankeväckande sätt som faktiskt ger värde för läsaren. Det spelar ingen roll om du gick på college eller om du hade examen i journalistik eller undervattenskorgsvävning. Meera har ett bra inlägg på olika typer av digitala produkter som du kan skapa för din blogg.

För min huvudblogg skriver jag om pengarådgivning. Hur mycket pengar kan du tjäna med affiliate-marknadsföring? Woo-hoo, låt oss fira vår första milstolpe! Medlemskapssidor ökar också din trovärdighet och får in en tillförlitlig gemenskap av medlemmar som sannolikt kommer att hänvisa eller rekommendera dina produkter och tjänster till andra. Om du letar efter ett mer lågt underhållssätt för att tjäna pengar online blogga med WordPress kan det vara ett bra val att sälja dina egna digitala produkter. Detta kan göra det svårt att komma igång utan att investera mycket pengar.

Fortfarande tar direktförsäljning av annonser mer arbete att hantera än att använda Google AdSense. Så du vill tjäna pengar på att blogga? April var ytterligare en bra månad för sponsrade partnerskap.

Berätta hur du tjänar pengar på din blogg!

Affiliate-program

Varje kampanj kommer att vara annorlunda för bloggare beroende på sponsorns behov och de plattformar som du utmärker dig på. Trafiken har varit lite fast den senaste tiden, och jag vill ändra det! Detta är en Facebook-grupp där du kan söka råd från andra läsare om alla typer av ämnen som finans, blogga, resa, driva ett företag och så vidare. Så hur gjorde jag det? 365 dagar och därefter: Säg efter mig: Kurser säljer vanligtvis till en mycket högre prispunkt än e-böcker.

Gå till "Utseende" på vänster sida av WordPress-instrumentpanelen och klicka på "Teman", välj sedan det du tycker ser bäst ut! Oavsett om du har en blogg eller funderar på att starta en blogg, vill du veta... Hur man tjänar pengar på bloggning. Våra favoritbetalda bloggteman är följande: Vi har samarbetat med ett premiumannonsnätverk. Många bloggare skriver innehåll om specifik teknik eller processer där de nämner olika varor, och det är logiskt att inkludera anknutna länkar.

När du är redo att börja sälja premium-plugins kan du välja att sälja dem på en webbplats som MOJO Marketplace eller på din egen WordPress-webbplats.

Hur Man Startar En Ideell Organisation

Berätta för din nuvarande publik om det så kommer de att köpa den. Ett blogginlägg motsvarar ett litet startföretag. Om du är intresserad av att lägga bannerannonser på din blogg kan du själv kontakta företag för att sälja utrymme på din webbplats - eller gå med i ett bannerannonsnätverk. Som sådan har vi förhandlat fram en speciell rabatt för våra läsare som aldrig kommer att löpa ut.

Om folk inte klickar på dina annonser så försvinner det annonsörerna. Sätt att tjäna pengar för att hålla hemma mammor - låt oss sammanfatta det. Om jag till exempel skulle skapa en kurs om att skapa en blogg på en miljon dollar skulle jag definitivt kunna sälja den bara baserat på de videor jag producerar. Det finns ingen risk för dem eftersom försäljningen redan har gjorts. Genom att ändra bara ett ord i din nisch kan du öka din bloggs inkomstpotential med 200 gånger. Googles varje sökord och skapa ett kalkylblad med alla topprankingssidor och webbplatser för var och en. Du kan välja att marknadsföra händelser i din lokala stad, konferenser i en viss bransch eller till och med webbseminarier eller live-streamingevenemang. Många av dessa metoder kräver viss tid och/eller pengar för att komma igång.

Under mina första månaderna bloggade jag till sist 30 styrelseägare i veckan, och för det mesta fick jag ett eller två svar.

Hur Man Tjänar Pengar På Bloggar För Nybörjare

Mina kunder gillade att arbeta med mig och den erfarenhet de hade flyttat från Blogger till WordPress. Du kan lägga det i valfritt inlägg och jag ska visa dig hur du gör det, men det finns två typer av artiklar som kommer att stå för huvuddelen av dina anslutna intäkter. Nästan alla populära butiker som Walmart, BestBuy, Amazon och andra har ett filialprogram. Adsense är ett av de mest populära alternativen när det gäller annonser. Liksom sponsring får du betalt för att rekommendera en produkt till dina läsare. Oavsett om dina produkter är fysiska eller virtuella måste du skapa ett system för att acceptera betalningar.

Det finns många sätt att tjäna pengar på YouTube.

Det finns ett antal skäl. Leonardo, de kräver fortfarande din övervakning och ofta till och med störningar. Vissa sätt att tjäna pengar på att blogga är helt enkelt enklare och snabbare, medan andra inkomstströmmar tar mer tid och ansträngningar att bygga. Genom att använda en gästpost-e-postmall sparar du tid och skalar din process genom att starta en relation och slå upp ett gästpost samtidigt. Så jag startade min blogg i slutet av maj 2020.

Låt dig inte skjuta upp. Vi kommer att prata om affiliate-marknadsföring på ett ögonblick. Detta är en strategi som många mode- och skönhetsblogger använder. Tänk på det som en blandning mellan undervisning och samhälle. I det här inlägget kommer jag att träffa de viktigaste punkterna som gjorde det möjligt för oss att tjäna pengar på att blogga under den första månaden av att försöka få pengar på vår blogg. Brainstorma och skapa innehåll som hjälper dig att marknadsföra dina valda produkter och tjänster. Medlemskapssidor är separata från din gratis blogg och tar ut en månadsavgift för människor att få tillgång till extra innehåll, forum, nedladdningar eller grupper.

Sponsorer |

Domänslivslängd - Google måste kunna lita på din webbplats innan de börjar rangordna dina artiklar och precis som alla andra förhållanden tar förtroende tid. Dessa nummer läggs snabbt upp. I mitt fall var den minsta möjliga tratten en 90-minuters webinar. Pålitliga citat är bevis på forskning och kvalitet och utgör en plattform för att få kontakt med påverkare i samma nisch. Kombinera de två färdigheterna och blanda den med en riktig strategi för att locka människor till din profil eller sida. Det låter som att jag har överdrivit det här lite. (1) Du vill delta i länkbyggandet. Samma sak när du vill bli bloggare.

LÅter Jump PÅ Den Gode Stuffen:

I själva verket kommer bloggare ofta att skapa en e-bok och sedan utöka samma ämne i sin onlinekurs. Webbseminarier är fantastiska. Du kan säkert tjäna pengar i andra nischer, men dessa är bara de mest populära. Om du har dessa färdigheter är du mer än halvvägs dit. De använder mest av allt den tid de har extremt effektivt.

Här är en snabb översikt över vad som finns i min gratis affärsplan för blogginlägg för att få dig att starta en organiserad och effektiv bloggkampanj. Du har en handelsplan, men kan inte utföra? Planer och mål kan hjälpa dig att driva ett framgångsrikt företag. Jag byggde en komplett webbplats med en av de bästa webbplatsbyggarna runt (WordPress), för att vara värd för det virtuella toppmötet här, skapade varje sida, redigerade videorna, designade grafiken, etablerade våra kampanjpartnerskap och skrev lanserings-e-sekvenserna både Stäng och alla av de partner som används för att marknadsföra evenemanget. Hon gör inte längre coachningssessionerna, men hon skrev två e-böcker med allt hon lärde mig. Lektion 5 är en översikt över vad plugins är, hur man installerar dem och vad man ska vara försiktig med när det gäller plugins när du startar en blogg. Kanske skulle de vilja bidra med något mer?

Ett legitimt tillvägagångssätt är att vara anslutna till allt du har betalat för och använt på din blogg.

FAQ om hur man tjänar pengar på bloggning

För att driva en framgångsrik blogg som tjänar pengar måste du skapa relationer med andra bloggare och växa din stam. Ja, du kan faktiskt tjäna massor av pengar blogga. Det är också ganska dyrt men ett fantastiskt verktyg när du försöker rangordna sökord. Bitcoin code-granskning: domen! Demokontot tillåter alla användare att studera hur live-handel görs och hur vinsten tjänas under en handelsperiod. Olika moduler på din kurs kan fokusera på olika ämnen som: Skapa en e-postsekvens.

Du kan få fler av hans bloggtips via Twitter @WebHostingJerry.

Men det är oh så värt det! Jag gör inte mycket för SEO just nu, men jag handlar bara om att göra små saker för att förbättra där MoneySavingMom. Skaffa hennes nya e-bok Tweeting Like It’s 2nd Nature Today! Fokusera på dessa när allt annat är på plats och surrar med sig smidigt. Jag hade en stor trafikdag häromdagen (19. Beskrivning, i vår analys erbjöd dessa mäklare mest värde. )Det gör att du snabbt kan infoga länkar i inlägg, skapa märkeslänkar, automatiskt ersätta nyckelord i länkar och till och med se hur varje länk presterar på din webbplats. Finansiella tjänster bedrägerier, mäklaren har internationella kontor, vilket möjliggör för lokal kontakt när det behövs. Om du inte har fått din blogg ännu, gå över till min ultimata guide för att starta en blogg. Genom att marknadsföra dina tjänster på din blogg snarare än i ett frilansande nätverk som Upwork kan du kräva en högre skattesats.

Du behöver inte vara i en grupp med bara masterminds.

Hemundervisning blir mer och mer populärt eftersom föräldrar tar ledningen i att vara de viktigaste pedagogerna för sina barn. Kom igång med Google AdSense och gå på vägen till att tjäna pengar. Och jag gjorde mina första 1 000 dollar med under 800 följare. LÅTER JUMP PÅ DEN GODE STUFFEN:

Passiv Inkomst

I mina intäktsrapporter från början inkluderade jag alla de inkomster jag gjorde förutom vad jag gjorde på mitt dagjobb. Vem är timothy sykes bäst för? Vad jag vet är att han inte gillar hacks som sniffar runt sin verksamhet. Det är visningsannonser. Som alla andra inkomstkällor kräver passiva inkomster lite hårt arbete i början. Så här undviker du detta: Det är möjligt att tjäna intäkter från produkter med plattformar som Teachable och du kan skapa pengar för att tjäna pengar med stor enkelhet. Gör vad som är det enklaste för dig. Verkligheten är att det finns många sätt att tjäna pengar på bloggar.

Och vi pratar om över 100 000 sidvisningar per månad idag! Sanningen är att vi i stort sett ignorerar Facebook. Historia [redigera], handelsboten kommer att göra allt detta för dig. Heikin-ashi handelsstrategi, säkringsstrategier tenderar att vara mer komplicerade eftersom de involverar två olika tillgångsköp. Kom ihåg att fästa det här inlägget på Pinterest så att du kan hitta det igen senare och plocka upp var du slutade! Bygg en publik.

Böcker Och E-böcker

Sträva efter att vara unik. Om din blogg till exempel handlar om äventyrsresor och du just har laddat upp ett inlägg om en resa till Rekyavik, kan AdSense visa en annons om reseförsäkring, Island eller varma kläder. YouTube är ett annat djur helt jämfört med de andra plattformarna. Innan vi pratar om specifika taktik som du kan använda för att tjäna pengar på din blogg måste vi ta hänsyn till tre viktiga framgångsfaktorer.

Digitala Produkter

Svara på kommentarer, räck ut personligen till dessa läsare och gör allt du kan för att få dem att komma tillbaka om och om igen genom att bygga en "klibbig blogg". Är du inte redo att starta en blogg ännu? VA är egenföretagare som erbjuder teknisk och administrativ hjälp till sina kunder praktiskt taget. Nu vet alla i samhället att jag är en stor troende på vår nästa inkomstkälla, självpublicering.

Publicera bara när du vet att du utan tvekan har det bästa blogginlägget i sitt slag i världen. Tänk på ett befintligt företag du har för närvarande, hur kan din blogg hjälpa dig att göra det mer framgångsrikt? Att designa t-shirts gör att du kan vara kreativ och erbjuda något unikt för din publik.

Älskar social marknadsföring. Min barns onlineklass, Urban Farming for Kids, säljer anständigt men inte lika mycket som min bok. Upprätta dig själv som en myndighet genom att skapa utmärkt, användbart innehåll om ditt ämne. Enkelt uttryckt är den perfekta tiden att komma igång nu.

Som jag sa tidigare, de flesta av våra intäkter idag kommer från affiliate-marknadsföring, vilket är en kommissionsbaserad form av reklam på din blogg.

Slutliga tankar: Hitta framgång med rätt strategi

Använd en tredje parts frakttjänst för att hantera allt från lager till leverans. Koden löper ut ikväll lördagen den 5 oktober 2020 kl 11: Det drevs av Scrivs, samma kille som driver hinder. Det är samma belopp som du gjorde från din annonsering och du har kontroll över allt! Detta koncept kan också tillämpas på tjänster inom alla typer av branscher. Jag började tjäna cirka kr300 och nu tjänar jag över kr4000 per månad, främst från dotterbolag. Vår intäktsstrategi har ändrats från när vi började och vi fortsätter att lägga till fler intäktsströmmar när vi växer. Medan du definitivt kan och kommer att tjäna pengar på att visa display- och affiliate-annonser på din blogg, kommer din största möjlighet att tjäna pengar att vara med din e-postlista.

Det är bara INTE en bli rik-snabb sak som du hör hela tiden! Visualer uppnår detta plus har den extra bonusen att vara lätt delbar. Kan du föreställa dig hur många som kan köpa uppblåsbara båtar online? Du kan sätta ihop en kurs som lär dem steg för steg hur de ska vara Instagram-proffs.

Använd Adsense

Jag hoppas att du inte bara läste den här kompletta guiden utan också vidtagit åtgärder för den. Om du till exempel erbjöd elektroniska reparationstjänster i motsats till fysiska produkter kan du fortfarande använda samma bloggkoncept för att öka varumärkesmedvetenheten och konvertera fler kunder. Många bloggare skapar och säljer sina egna digitala produkter. Designen ska vara professionell och din blogg ska ha tilldelade annonsutrymmen. Det tar mer tekniska färdigheter, men det är inte så svårt att komma igång. När du har fått den inkommande marknadstratten som en dröm; göra också utgående marknadsföring också. Vissa nischer är lättare att tjäna pengar på än andra. Detta fungerar bra för någon som vill generera en inkomst på deltid eller heltid.

Ofta kommer företag att be bloggare att skriva en recension på sin webbplats om en av sina produkter. Välj mellan två plattformar i världsklass, marginalhandel handlar endast för sofistikerade investerare med hög risktolerans. Skriver du blogginlägg som en uppsats? Tänk på att vissa affiliate-program, som Amazon, har lägsta försäljningskvoter eller sidvisningar. För några år sedan bestämde jag mig för att sätta mig ner och lista på alla sätt som jag såg bloggare tjäna pengar på sina bloggar och skapade denna "pengarkarta" (klicka för att förstora). Affiliate-nätverk har många produkter och tjänster för dig att marknadsföra allt på ett ställe.

Du måste generera trafik till produktförsäljning. Det är ett av de enklaste sätten du kan tjäna pengar på som nybörjare. Vissa ämnen. Det hjälper dock att vara ärlig när det gäller produkter som du marknadsför, men jag skulle också rekommendera att inte ständigt marknadsföra eftersom det kommer att vara lika viktigt från din läsares perspektiv. Vad är dina långsiktiga planer för ditt företag? De representerar en enorm framgång i bloggvärlden. I själva verket kan du tjäna mycket mer per månad som bloggare.

Fäst den på Pinterest

Kanske märker de en rubrik som intresserar dem. Det här värdet bestämmer inte hur mycket pengar du kommer att tjäna. När du klickar på länken ovan bör du landa på en sida som har tre värdalternativ att välja mellan (Starter, Standard och Business).

Prova sedan att göra en webbplatssökning på Google.

Det största problemet med att tjäna pengar på detta sätt är att du måste vara känd redan (och ha tillräckligt med trafik) för att locka sponsring. Jag har redan planerat affiliate-kampanjer för nästan hela 2020. Det tar mycket tid och ansträngning att skapa en etablerad community-grupp, så ett annat alternativ är att söka på Facebook efter community-grupper i din nisch. Bannerannonser kan komma i alla former och storlekar och kan ge dig en hel del månadsinkomst, allt genom att helt enkelt lägga till en grafik till din blogg. Människor älskar historier.

För idéer kan du titta på böcker på Amazon eller andra videokurser om Udemy.

Välj En Bloggnisch/ämne

Du behöver båda. Vi kom inte någonstans. Du är nu en erkänd siffra inom finansbranschen. Om det inte ger något värde så ser du att folk besöker din webbplats och aldrig kommer tillbaka. Har du fler frågor om hur man kan tjäna pengar på att blogga, för nybörjare? Hur exakt gjorde de det? Vad har varit din största kamp med att tjäna pengar på bloggar? Med dessa statistik kan du mäta resultaten från alla dina e-postkampanjer.

Om du har en cool produkt eller berättelse som du kan länka, gör det i ett Instagram-inlägg. För att registrera dig för din värd hos Bluehost, gå bara här och klicka på knappen Komma igång nu. (Du kan till exempel betala andra för att skriva för dig.) Att lägga till enkla annonser i sidofältet och ha en produktsida är ett bra sätt att få in extra pengar. Det finns otaliga liknande program tillgängliga om du upptäcker att AdSense inte fungerar för dig, som Chitika, Infolinks och Media. Hur man startar en ny granskning av blogginlägg och publicerar ditt inlägg online. Din publik tror på dig.

Denna typ av webbplats fungerar vanligtvis bra från att odla en e-postlista och sedan marknadsföra relaterade produkter till den listan. Vilket av dessa beprövade sätt är rätt för mig? När detta händer måste du vända ändringarna och gå tillbaka till tavlan. Upprepa aldrig dina misstag, för att handla forex, börja med minst $ 500 och helst $ 1000 eller mer om du vill börja bygga en inkomst. Vissa webbplatser låter dig också nå direkt till annonsörerna och till och med bjuda på jobb. Jag startade det eftersom jag var intresserad av webbdesign och trodde att det skulle vara ett bra sätt att lära sig det. Undersök andra kurser i din nisch för att se vad genomsnittspriset är.

Minst Lönsamma Bloggningsnischer

Varför förespråkar jag affiliate-marknadsföring för nya bloggare för att skapa din egen produkt eller någon annan metod för intäktsgenerering? Men bara för att du inte skriver en glödande recension om produkten betyder det inte att din stam inte kommer att associera produkten med dig. Förvandla ett avsnitt till en podcast eller ett bildspel. Nu kommer du förmodligen inte att få in 20 miljoner dollar, men sponsrade inlägg kan ge dig en fantastisk avkastning på din tid utan att ha en stor publik. Vad kan handlas?, Även om du behärskar dina känslor är oddsen definitivt mot dig, och med tiden blir din nackdel tuffare och tuffare att övervinna. Med dessa grunder på plats är du nu redo att börja försöka tjäna pengar på din blogg men du måste vara medveten om att bara för att du har satt upp din blogg, har innehåll och har engagerat läsare att pengarna inte bara automatiskt strömma. Du måste skapa en blogg, bygga en publik som litar på dig och driver trafik regelbundet innan du kan börja tjäna pengar. Vi hoppas att den här artikeln hjälpte till att ge dig massor av idéer om hur man kan tjäna pengar online med WordPress!

Det är verkligen den nästa affärsnivån för din blogg.

Bakgrund

Permalinks och Google Analytics-installation kan orsaka så många huvudvärk på vägen. Din kurs ska handla om ett ämne som du kan hjälpa din publik med. Upp den nivån för att se till att det finns en B2B-komponent som är 200x din inkomstpotential. Om din reseblogg är centrerad kring ett visst ämne (och det borde vara) kommer du att upptäcka att människor i den nischen naturligtvis blir ganska lojala mot dig. Du har redan byggt förtroende hos din publik, så de litar på dig att rekommendera produkter som du känner och tror på. Om du har en grupp likasinnade läsare på din e-postlista, var och en med sina egna gemenskaper som anpassar sig till dina meddelanden, har du publiken ett virtuellt toppmöte som bara väntar på att bli inbjuden.

I någon form, ja. Handel ekonomisk hÄndelse: expertrÅd, 41B 1995-06-01 99. Under min tredje månad lanserade jag också förförsäljningen för min första kurs Pin to Profits. De betalar snyggt för att få det innehållet till rätt blogg. Christy tjänar över 6 000 dollar per månad med sin inredningsblogg och det mesta av hennes trafik kommer från hennes fantastiska Pinterest-bilder! Men var inte rädd att ändra och experimentera med ny stiftdesign. Bara för att du avvisades första gången betyder det inte att du borde ge upp. Det finns en serviceavgift för kreditkort och avgifter för verktyget eller appen de använder för att sälja sin produkt. Du behöver cirka 10 000 unika besökare per månad för att komma på radarn för annonsörer.

Hur tjänar bloggar pengar? Det är bara mycket svårare. Facebook - Beroende på din nisch kan du räkna med att betala ungefär kr1 per klick på din blogg, men det finns många variabler som kan påverka hur mycket du kommer att betala. Jag flyttade till TypePad när Blogger SPAM-bots markerade min blogg som SPAM 2020 och jag stängdes ur Blogger-bloggen i tio dagar. Jag når ut för att jag älskar (målblogg) och är intresserad av att samarbeta om innehåll med dig. Ställ alla frågor du kan ha i kommentarsektionen så att det kan hjälpa andra. Anpassa och finjustera när du går tills den är redo att gå ut där och fängsla människor.