Vad Är Min HandelsinstÄllning?

Den bästa datorn för dagshandel är den dator som passar dina behov. Kingston minnesatser erbjuder den bästa moderkortkompatibiliteten och långsiktiga tillförlitlighet för våra handelsdatorer. 9-bildförhållande. Jag hade en fantastisk skärm med hög upplösning med en otrolig 19 "skärm. "

Handlare kan också bläddra igenom tidsramar, från 2 minuter till månad, genom att klicka på den översta verktygsfältet.

Eftersom de flesta bärbara datorer inte har 8 USB-portar använder jag en enkel USB Ports Hub som låter dig ansluta upp till 10 USB-enheter. För extra hjälp med att bygga din dator, kolla in vår djupgående guide till montering av en Ryzen-baserad dator. Blueauracomputers. Du bör välja en solid state-enhet (SSD) eftersom de är mycket snabbare och mer effektiva. Vad sägs om storleken på skärmen? 0- eller Thunderbolt-portar? Strömavbrottet behöver inte vara en enorm händelse.

I vissa fall är det upp till 10 gånger snabbare än hårddiskenheter. Det är i allmänhet bäst att gå för en lätt mus, så att du snabbt kan flytta över en skärm. Den här bilden borde förklara detta ytterligare. Till skillnad från traditionella mekaniska hårddiskar använder SSD: er mikrochips som behåller data i icke-flyktiga minneschips och innehåller inga rörliga delar. Mer än två skärmar hjälper dig inte säkert.

Jag har konfigurerat mitt arbetsområde för en rad på tre och en ovanpå - eller 1 över 3-konfigurationen. Vi installerar 2 övre och 1 bakre 140mm avgasfläktar. När det gäller de största avtagarna, kommer du att vilja göra omvänt och visa dessa i stigande ordning för procentvinster. GTX 1660 råkar också vara en mycket kapabel spel-GPU, om du vill prova de senaste spelen i din tid. Dagshandel innebär redan tillräckligt med utmaningar. Föreställ dig ett scenario där du är i stor handel men datorn kraschar och du måste starta om.

Att äga en mus som är lyhörd och möjliggör ett snabbt och korrekt klick kan verkligen hjälpa till att göra din handelskarriär mer framgångsrik.

Saker Som Täpper Din Bildskärm

Men om det inte känns rätt för dig, kan det vara bättre att betala kr400 mer för montering. Jag köpte dem på auktion till billigare pris. Du kan till och med gå för flera budgetövervakare i detta avseende. Det första du behöver fokusera på är din faktiska handelsdator. Det handlar om snabb och lyhörd rörelse, så att du får mest noggrannhet. Jag handlar eller kör ofta mina handelsklasser från nästan var som helst i världen. Ett färdplan består av de verktyg som gör att jag kan titta på den breda marknaden på ett ögonblick och sedan borra ner i specifika köp- och säljsignaler inom några sekunder.

Jag önskar att jag hade en bild av min installation då, men jag hade faktiskt fyra bildskärmar anslutna till en stationär dator, plus en bärbar dator med en annan extern bildskärm ansluten till den för totalt 6 skärmar. Ärligt talat, dessa specifikationer är vilseledande. Se vår användbara video för mer information. Och tro det eller inte, handelens dator gjorde det möjligt för mig att tjäna så mycket pengar. Allt du behöver göra är att lyssna på nyheterna idag och du kommer förmodligen att höra en berättelse om ett nytt datavirusprogram som orsakar förödelse runt om i världen.

De tar inte hänsyn till RAM-kraven från andra applikationer och hur du kan använda vanliga applikationer. Om du redan har en anständig bärbar dator kan du överväga att använda det eller uppgradera vissa komponenter (vs. )Färdighet) 16 GB (ADATA) 8 GB (G. (Cheesy, men vem bryr sig :) Men det finns en stor fråga med det. Ta en titt på komponenterna.

  • Tänk på det, vad är poängen med att visa de bästa vinnarna och förlorarna på marknaden om de bara handlar 2 000 aktier per dag?
  • Förutom att vara irriterande, behöver du absolut tydlighet för att ringa de bästa samtalen.
  • Hur mycket RAM du behöver i en kraftfull dator talas ofta online.
  • Ju snabbare GPU desto bättre.
  • Storleken och upplösningen på skärmen är också tillräckligt för alla handelsaktiviteter.

Bästa processor (CPU) för dagshandel

De finns i 9800gt-serien eller gt2xx-serien nvidia-kort. Boka kartläggning för måste-titta tickers, med en andra grupp inställd på olika tidsramar som länkar till en enda symbol från klockan. För resor måste du alltid se till att du har tillgång till en tillförlitlig anslutning eller inte ens bryr dig om handel. Jag rekommenderar detta. Det beror på dina behov. Du strömmar inte 4K YouTube-videor i 5 sovrum, du strömmar bara diagram och blinkande nummer, men det rekommenderas starkt att få den snabbaste och mest pålitliga anslutningen du kan.

Skapa en extremt mobil datoruppsättning för bärbar dator med flera monitorer.

Populära Artiklar

När hon inte undervisar kurser på Online Trading Academy, här är hennes inställning för hemmeshandeln. Vårt jobb är att söka igenom och testa de bästa brädorna på marknaden - vi erbjuder ENDAST moderkort av högsta kvalitet med de nyaste mest avancerade chipseten som finns tillgängliga. Minnet underlättar inläsningen av grafik och databehandling. Att välja rätt väg för dig är mycket viktigt.

  • Handelsterminaler som MT4 eller MT5 är utrustade med mycket anpassningsbara diagram, med alternativ för att se till och med åtta eller fler diagram samtidigt.
  • Genom ett alternativ för skrivbordet kan du hålla saker fokuserade på skrivbordet och inte orsaka störningar i väggarna och rummet.
  • Instabiliteten kanske inte visar sig omedelbart och kan gå helt obemärkt i månader eller till och med år.
  • Lyckligtvis är de flesta alternativ där ute idag överkomliga och enkla att använda.
  • När tiden för försäljningen och beställningens hastighet tar fart kommer du att veta att ditt lager troligen kommer att fortsätta i önskad riktning.

NEC MultiSync PA 271W

Även den högre upplösningen 3440 x 1440 är inte lika stor som två QHD-skärmar som skulle ge dig 5120 x 1440 att spela med, återigen nästan 50% mer användbart utrymme, och återigen skulle träna billigare eller i värsta fall samma typ av kostnad. ”Så du börjar förmodligen söka efter: En bra balans mellan båda faktorerna är avgörande för att framgångsrikt inom området. Sedan installerade jag de två bildskärmarna och alla tillhörande drivrutiner, tillsammans med en USB-förlängningspinne. För att göra det enkelt låt oss titta på de två vanligaste upplösningarna för UltraWide-skärmar, 2560 x 1080 och sedan 3440 x 1440. Allt kan tyckas som triviala grejer, men Windows 10 erbjuder en mängd förbättringar av basnivåer när det läggs till är svårt att ignorera. Peterffy har den snabbaste Internet-anslutningen som hans leverantör levererar.

Men vi blev förvånade över antalet människor som handlar med en enda skärm eller en bärbar dator. SSD: er är mycket snabbare och mer effektiva än de äldre hårddiskar (HDD), även kända som "spin-enheter. "Det är också en bra idé att hålla ljusstyrkan låg för att bevara ögonen. Jag betalade också cirka kr70 för en trevlig bärbar mus. Du kanske kan leva på den vilda sidan och faktiskt ta en semester och handla på morgonen innan alla vaknar upp. Den relativt nyliga introduktionen av solid state-enheter, eller SSD: er, har gjort hårddiskar till ett annat område där du kan maximera din dagshandels dators prestanda. Du SPARAR 629.

Sedan går de också med på den stora TV: n som de har i vardagsrummet på ena sidan och sovrummet-TV på andra sidan. Bildskärmar är inte nödvändigtvis dyra, men du måste fortfarande hitta en som har bra skärmupplösning. Till exempel kan du få liknande skärmfastigheter genom att välja antingen 3 27-tums skärmar eller 2 32-tums skärmar. Den här guiden sammanfattar vad som krävs för att bli en oberoende handlare (inget dagsjobb) eller en seriös näringsidkare som fortfarande vill behålla sitt dagjobb. När du har tjänat pengar på aktiemarknaden kan du uppgradera bildskärmarna, fästa dem på en vägg och organisera dem genom att skapa din egen professionella bildskärmvägg. För att testa en kraftfull handelsplattform för handel med valutor, klicka här för att begära en live-simulator (En glimt av den handelsplattform som jag använder för simulatorn visas på bilden ovan). Det handlar om kompatibilitet, uppgraderingsfunktioner och den personliga friheten att ha en solid dator för din handel och investeringsaktiviteter. För panelerna 2560 x 1080 vid 0.

Intel vs AMD

Ganska ofta har dessa enheter dock bara en videoutgång, så du sitter fast med den bärbara skärmen och en extern bildskärm när du är på skrivbordet, eller om du har tur till två externa bildskärmar. Låt mig veta om jag missade något i kommentarerna nedan! Om det finns någon komponent som är absolut nödvändig för datorns drift är det strömförsörjningen. RAM är ganska billigt så även om du kan flykt med 8 GB RAM, rekommenderar jag att du får 16 GB särskilt om du är killen som laddar 5 plattformar samtidigt. Vi erbjuder hopfällbara widgetar som en del av Tradingsim. 1-förhållandet lämnar alla ikoner och text så små att de är nästan oanvändbara, det enda sättet att hålla en 1: Några billiga saker och ett viktigt kostnadselement.

En traditionell mekanisk hårddisk består av en eller flera styva (följaktligen "hårda") snabbt roterande skivor (ofta kallade skivor), belagda med magnetiskt material och med magnethuvuden anordnade att skriva data till ytorna och läsa dem från dem. 9 den har längre längd men en kortare höjd jämfört med en 24 tum skärmar. ASUS ROG STRIX X299-E (Intel X299 Chipset, DDR4, M. )Har du tio fönster öppna, fulla av diagram, grafer och nyhetsflöden?

Displayen är snygg och endast 12 mm tjock; den ultra smala ramen på kanten mäter bara 2 mm, vilket gör den idealisk för en inställning med dubbla skärmar.

Ram (memory)

Det började faktiskt mycket enkelt med en bärbar dator och en extern skärm. Här är några gyllene regler att följa när det gäller internetuppkoppling: Vår hjärna värms upp, den har en topp av energi, och sedan kommer den energin ner igen.

Tänk på minst en Pentium 4 med minst 40 GB hårddisk och 1 GB RAM.

9GHz Turbo Boost. Skalning berättar i princip din programvara att öka storleken på allt på skärmen med en faktor baserad på storleken på din skärm. Det bästa för mig var att det att minska arbetsytan gjorde det möjligt för mig att komprimera och kombinera mina studier för att hjälpa mig se mer information över mindre ytyta, minska ögonbelastningen och beslutstiden. Ibland kan du gå vilse när du växlar mellan flera webbläsarflikar och fönster. Om vi ​​antar att de allra flesta människor skulle kunna använda en standard FHD (1920 x 1080) skärm vid en 21. En UPS tillåter din handelsdator att driva säkerhetskopiering under en blackout. Om du vill arbeta på ett hinder utan skrivbord, så är en väggmonterad uppsättning ditt bästa alternativ. Det är helt enkelt inte möjligt.

För att inte säga att dessa större skärmar inte kan vara effektiva, du riskerar bara att lägga till.